CHOCOLATE HEROES VAN BELGIË, LAAT VAN JULLIE HOREN

  • Home
  • Join.chocolateheroes.be

Chocolatiers van België

Jij gaat er keihard voor - élke dag opnieuw - samen met je collega-chocolatiers in België. Om je klanten het beste te geven. Voor je zaak. Voor je naam. En om onze Belgische pralines te laten schitteren overal ter wereld. Daarom alleen al ben jij een Chocolate Hero.

De wereld verandert echter aan ijltempo. Hoe houden we de Belgische artisanale praline aan de wereldtop bij de consument?

Callebaut neemt daarom het voortouw om alle artisanale Belgische chocolatiers te verenigen onder de vlag ‘Belgian Chocolate Heroes Unite’Chocolate Heroes is een nieuwe community voor en door chocoladechefs. Het is dé plek om jouw chocoladetalent, -visie en -producten te tonen. Callebaut ondersteunt deze community om jouw winkel en jouw business in België – en later ook wereldwijd – te promoten.

Registreer je nu om mee te doen!

En schitter als een van de Belgische Chocolate Heroes

Registreer je

Waarom registreren?

Chocolate Heroes is de gedroomde promotie voor jouw chocoladeverhaal.

  • Je trekt er extra traffic mee naar je winkel: foodies én chocoladefans
  • Je krijgt toegang tot unieke events en kan meedoen met nationale campagnes van Callebaut, zoals nu bijvoorbeeld de Chocolate Hero Week
  • Je vergroot je netwerk en komt in contact met interessante collega’s waarmee je straks misschien goede zaken doet.

Elke Belgische chocolatier kan meedoen! Ben je een artisanale chocolatier die de grote klassieke smaken van ons Belgisch chocolade-erfgoed eer bewijst? Of ben je eerder een avant-garde-chocolatier die met nieuwe ingrediënten experimenteert? Iedereen verdient zijn plekje. Dit gaat niet over prestige of over grote namen. Dit gaat over jou en over je ongelofelijke skills met Callebaut chocolade.

REGISTREER JE OM MEE TE DOEN